alba.gif (14184 bytes)
botbar.gif (380 bytes)
 SHQIP�RIA.COM
 RTKLIVE.COM
 KOSOVA.COM
 KOSOVALIVE.COM
 KOSOVAPRESS.COM
 LAJME.NET
 SHEKULLI.COM.AL
 BALKANWEB.COM
 RTV21.TV
 LAJMET.COM
 KORRIERI.COM
 KOHAJONE.COM
 LAJM.INFO
 ALSAT TV
 GAZETA INTEGRIMI
 GAZETA55.COM
 BALLKAN.COM
 AlbaniaPress.com
 GAZETATEMA.NET
 ALBANIAN NEWS
 ALBEU.COM
 LOBI.COM.MK
 PANORAMA.COM.AL
 ALBANIAN.COM
 ALBANIAN.CA
 GAZETASTART.COM
 DEUTSCHE WELLE
 Z�RI I AMERIK�S
 BBCALBANIAN.COM
 EUROPAELIRE.ORG
 A T A
 RILINDJA DEMO.
 ZERIPOPULLIT.COM
 KOHAJAVORE
 PASQYRA.COM
 BOTA SHQIPTARE
 PRESHEVA.COM
 TOP-CHANNEL-TV
 24-ORE.COM
 MJAFT.ORG
 GJYKATA E HAG�S
 CAMERIA
 CHAMERIAASSOCIA.
 �AMERIA's HISTORY
 Reality of CAMERIA
 KERKONI.COM
 TIFOZAT.COM
 TIFOZATKUQEZI
 ALBANIA-SPORT
 SPORTALBANIA
 SPORTISHQIPTAR
 FUTBOLLI.COM
 KRENAR.BE
 ALBANIAN-BOXING
 ALBASPORT
 FSHF.ORG
 EUROBASKET.COM

K�rko n� Google lidhjet.com

Google
VOIP lidhjet.com
Jemi duke pergatitur faqen e re Lidhjet.comBageti e Bujqesi (pjese) lidhjet.com

O malet' e Shqiperise e ju o lisat' e gjate!
Fushat e gjera me lule, q'u kam nder ment dit' e nate!
Ju bregore bukuroshe e ju lumenjt' e kulluar!
cuka, kodra, brinja, gerxhe dhe pylle te gjelberuar!
Do te kendonj bagetine qe mbani ju e ushqeni,
O vendthit e bekuar, ju mendjen ma defreni.
Ti Shqiperi, me ep nder, me ep emrin shqiptar,
Zemren ti ma gatove plot me deshire dhe me zjarr.
Shqiperi, o mema ime, ndonese jam i merguar,
Dashurine tende kurre zemra s'e ka harruar.

Naim Frasheri


Lajmet e fundit lidhjet.com

Instalo Mozilla Firefox lidhjet.com
Firefox 1.5 �sht� brezi tjet�r i shfletuesve Mozilla, fitues �mimesh. Firefox-i fuqizon shfletim m� t� shpejt�, m� t� sigurt�, dhe m� t� efektsh�m se me �far�do shfletuesi tjet�r. Pra, n�se doni q� faqet t� ju hapen m� shpejt� instaloni Firefox duke klikuar n� baner.


Lajmet n� gjuh�n angleze lidhjet.com
RADIOT SHQIPTARE DREJTP�RDREJT� lidhjet.com


Emisione Informative n� gjuh�n shqipe lidhjet.com


Harta e Shqip�rise Etnike lidhjet.com
SHQIP�RIA ETNIKE

Harta tregon viset shqiptare, t� cilat me 1912 iu shk�put�n me dhun� territorit t� Shqip�ris�. Ky akt vandal u b� me ndihm�n e fuqive t� m�dha evropiane, t� cilat edhe sot b�hen sikur nuk din� se �ka ndodh me t� v�rtet k�tu. Sikur k�ta t� ishin treguar m� t� drejt� at�her�, sot nuk do t� vinte deri te ky terrorizim i kombit t� shum�vuajtur shqiptar.

Gjergj Kastrioti - Skenderbeu lidhjet.com
GJERGJ KASTRIOTI � SKENDERBEG (1405-1468)
When Gjergj Kastriot Skenderbeg was on his death-bed, he called some of his brave men. First, he gave a bundle of sticks to his son, Gjon. He told him to break them. He tried but he couldn�t. Then, he gave the bundle of sticks to the other man. They all tried in turn but they couldn�t break them. Then, Skenderbeg gave one stick to each of them. He told them to break the sticks now. They did it easily. After this, Skenderbeg said:
� When you are together no one can beat you�
� When you are not together everybody can beat you�.

Temperaturat n� trojet shqiptare lidhjet.com

Tirana Prishtina Shkupi
P�rktheni n� gjuh� t� ndryshme

   

   
   Drejtimi:
    N� Anglisht
    Nga Anglishtja

 B�je Favorit
B�je StartFaqe
Panda ActiveScan - Free Online Virus Check
 SHQIP-ANGLISHT
 Win XP Manager
 XSoftSpy SE
 ALBANIAC.COM
 MUZIKSHQIP.COM
 ALBANIANMUSIC
 RINIASHOP.COM
 ALBANIANDJ.COM
 DRENICA2004.COM
 KOSOVASHOP.COM
 TOPALBANIARADIO
 ALBMUZIKA.COM
 K�NG� ODASH
 ALBASOUL
 FAJTORI
 KOSOVA TOP
 TOP D�RGO
 Direktori me 15.000 artikuj ne gjuhen angleze
� 2000-2005 lidhjet.com - All rights reserved - T� drejtat e rezervuara.
webmaster@lidhjet.com